Lightex textieldoek


Lightex is een polyester textiel materiaal dat wordt gebruikt voor kleine en grote lichtreclames. Paddock kan lightex doeken leveren in combinatie met een ledframe, hierbij is het doek eenvoudig te monteren. Zo kun je de ruimte elke keer een nieuwe sfeer geven! Lightex doek heeft een brandveiligheid’s certificaat en is dus geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Dit materiaal heeft een uitstekende lichtdoorlaatbaarheid en geeft een fantastisch resultaat voor de uitstraling, zowel overdag of in de avond.  Lighttex kan tot 3.2 meter op de sublimatie printer geproduceerd worden en op de UV-printers naadloos tot een rolbreedte van 5 meter.

Paddock heeft zijn drie printmogelijkheden voor lightex doeken:

  • 100% kleur: het design komt goed tot uiting als de verlichting uit staat
  • 200% Double strike: Het design wordt “dubbel” geprint waardoor de inktlaag donkerder wordt perfect voor als de verlichting aan staat. Het design behoud dan zijn kleurkracht.
  • 100% kleur, wit, 100% kleur: Het design wordt in drie lagen geprint. Zowel tijdens het verlichten van uw doek als wanneer de verlichting uit staat komen de kleuren van uw print perfect naar voren. Dit is alleen mogelijk tot een rolbreedte tot 3.2 meter en is er door de 3 lagen inkt meer kans op beschadigingen.

Naast de lightex (samba) doeken kunnen wij ook diversen frames leveren waarin het doek gemonteerd kan. Neem contact met paddock op voor de verschillende mogelijkheden.
 

Toepassing van lightex doek


Lichtbak doeken en ideaal samen met een verlicht frame. Speciaal voor events, beurzen, Retail en interieur.
 

Afwerking van Lightex

De afwerking van de lightex doek wordt volledig door Paddock zelf gedaan. Er zijn diversen manieren van afwerking mogelijk:

  • pees confectie voor frames
  • tunnel confectie
  • slide
  • slide

 

Specificaties van Lightex


Materiaal : 100% PES Knitted fabric
Gewicht : 250 gr/m2
Maximale rolbreedte : 320 cm (alleen met extra wit optie) - 500 cm
Printtechniek : sublimatie of UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden - tunnelconfectie - peesconfectie
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : matte uitstraling – UV bestendig