Frontlit / Spandoek / Bisonyldoek/ Zeildoek 


Frontlit doeken van Paddock printen we op onze moderne machine’s.  We gebruiken daarvoor alleen kwaliteit materialen op elk gewenst formaat. Frontlit heeft een brandveiligheid’s certificaat en is dus geschikt voor zowel binnen als buitengebruik, denk daarbij aan beurzen, conferenties, reclame zuilen en festivals. Het frontlit materiaal is te bestellen in verschillende types. Een lichte variant van 400gr/m2 en een zwaardere/stevigere versie van 510gr/m2, met rolbreedtes beginnend bij 0.9 meter tot 5 meter. Bij grotere doeken kunnen we de losse delen aan elkaar lassen en daardoor één geheel van maken.
 

Mogelijkheden van Frontlit spandoeken:


Spandoeken kunnen we ook dubbelzijdig printen op een zwaarder blockout doek van 660gr/m2. Dit materiaal heeft een zwarte tussenlaag zodat de print niet doorschijnt naar de andere zijde indien je daar bijvoorbeeld een andere afbeelding op zou willen hebben.

Naast de frontlit spandoeken kunnen wij ook diversen frames zoals buizenframes of de X-tens systemen leveren waarin het spandoek gemonteerd kan worden met bijvoorbeeld elastieken of peesconfectie. 

Vanuit milieu oogpunt produceren wij ook de variant Eco banner (PVC vrij materiaal). Deze producten zijn duurzaam geproduceerd uit gerecycled materiaal, PVC vrij en daarom dus milieuvriendelijker.

Neem contact met Paddock Printing op voor de verschillende mogelijkheden.
 

Toepassing van frontlit spandoeken: 


Frontlit doeken worden vaak gebruikt in de Standbouw, Tentoonstellingen, Presentatie- Point of Sale materiaal, in signing als spandoeken, banners, Hekwerkbanner, Dranghekhoes, enz.

  • slide
  • slide

 

Afwerking van de Frontlit spandoeken: 


De afwerking van de spandoeken wordt volledig door Paddock in eigen huis gedaan. Er zijn diversen manieren van afwerking mogelijk:

  • Zoom met ringen
  • Tunnelzoom confectie
  • Pees confectie voor frames zoals X-tens frame of blissy systemen
  • Klittenband confectie
  • Kederpees (caravanpees) 7mm en 13 mm
     

Specificaties van Frontlit materiaal:


Materiaal : PVC Coated Fabric banner
Gewicht : 400gr/m2 of 510gr/m2
Maximale rolbreedte : 500 cm
Printtechniek : UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden / tunnelconfectie / zoom met ringen / peesconfectie 7mm kederpees / klittenband
Gebruik : Binnen & Buiten
Bijzonderheden : Waterafstotend – matte uitstraling