BliSy, onzichtbaar frame voor spandoeken 


Een van de frames die je bij Paddock kan bestellen is het blisy-frame, dit unieke door Smart-sign ontworpen profiel is een perfect alternatief voor het standaard buizenframe. Het frame wordt compleet achter het doek gemonteerd en is dus onzichtbaar. Voor zowel binnen- als buitengebruik. Het frame is makkelijk te monteren, licht, slechts 4 cm dik en weerbestendig waarbij het bijvoorbeeld het PVC doek wordt opgespannen door middel van spanveren zijn er hierdoor geen elastieken nodig. 

Mooi, slim en snelle doekwissels


Het blisy-frame is een strak ontworpen design met minimale afmetingen van hoogwaardig geanodiseerd aluminium. Het frame is onzichtbaar achter het doek waardoor het lijkt of uw spandoek zweeft op maar 4 cm afstand van de muur.
 

Productie blissyframe doeken


Paddock is specialist op het gebied van productie van blisy-frame doeken, onze ruime ervaring en expertise door het op de juiste manier van produceren en confectioneren leveren wij de blisy-frame doeken geheel volgens de specificaties van Smart-sign.
Het doek wordt voorzien van een versterkte zoom en ringen op de juiste plaats. Door de speciale spanveren in het frame wordt het doek voor jaren strak opgespannen.  

Heeft u vragen over de blisy-frame doeken ? Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • slide
  • slide
  • slide

 

Specificaties van blisy doek frame:


Materiaal : hoogwaardig geanodiseerd aluminium
Doekmateriaal : PVC frontlit, Blackback, frontlit
Frame bestaat uit : frame en spanveren
Afwerking : Doek wordt voorzien zoom en ringen
Gebruik : Binnen & Buiten
Bijzonderheden : Storm vast  – matte uitstraling