Winddoek bedrukken

 

Winddoek bedrukt op onze digitale UV printers, zowel bedrukking als de confectie in eigen huis verzorgt. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast zijn vele variaties mogelijk, standaard witte of zwarte opdruk op lichtgroen, donkergroen of zwart winddoek maar ook als meer kleuren druk of fullcolour mogelijk.

Het materiaal is duurzaam, waardoor het bij zeer sterke winden niet zomaar ineens zal scheuren. Ideaal als ze op winderige plekken komen te hangen aan hekken of gevels waar wind vrij spel heeft.

Er zijn meerdere varianten van winddoek met open structuur voor lucht- of winddoorlaatbaarheid. De variatie van de gaatjes in verschillende grote zorgt voor de percentage winddoorlatendheid in het doek.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Afmetingen van Winddoek

 

Standaard afmetingen 6x2 meter / 12x2 meter / 18x2 meter zijn meestal voor de hand liggend, maar onze specialisatie bestaat ook uit maatwerk, dus wilt u afwijken van de standaard afmetingen ? neem contact met ons op. 

 

Toepassingen van Winddoek

 

Bent u opzoek naar een windscherm voor een tennisbaan ? Winddoek is niet allen inzetbaar bij vele sportvelden zoals : Voetbal – Golfbanen – Handbal – Beachvolleybal  - Hockeyvelden maar ook aan bouwhekken en geveldoeken.

Afwerking van Winddoek

 

Diversen manieren van afwerking zijn mogelijk. Rondom versterkte band met ringen, tunnel confectie. Wij gebruiken materiaal met een brandveiligheidscertificaat B1.

 

Specificaties van Winddoek

 

 

Materiaal : geperforeerd polyester banner
Gewicht : 170gr/m2 - 180gr/m2 - 270gr/m2
Maximale rolbreedte : diverse variaties
Lucht- wind doorlatend               : 33 % – 80 %
Printtechniek : UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat B1
Afwerking : Schoonsnijden / tunnelconfectie / zoom met ringen
Gebruik : Binnen & Buiten
Bijzonderheden : Waterafstotend – matte uitstraling, UV bestendig