Microgolfkarton


Microgolfkarton (E golf) wordt vaak als verpakkingsmateriaal gebruikt maar deze kartonsoort is ook geschikt voor tijdelijke binnen toepassingen zoals presentatie borden, instore communicatie. Microgolfkarton is aan kan zowel enkelzijdig of dubbelzijdig geprint worden. microgolfkarton is een dunne, sterke en lichte variant van het normale golfkarton en wordt door Paddock Printing geprint op de volautomatische vlakbed printer. Doormiddel van LED UV techniek printen wij direct op het plaatmateriaal. Het materiaal is licht van gewicht en toch stevig. Microgolfkarton is FSC + PEFC gecertificeerd en 100% recyclebaar. 
 

Toepassing Microgolfkarton 


Microgolfkarton is een perfect POS-materiaal zoals presentatie borden, plafondhangers, bordjes, maar ook speciale bedrukte dozen. Microgolfkarton is makkelijk te bewerken door middel van boren, snijden en rillen. microgolfkarton kan bij Paddock met verschillende opties worden uitgevoerd zoals: boorgaten om de display op te hangen, ronde hoeken met of zonder standaard aan de achterzijde.

Als betrouwbare partner van resellers leveren we zowel kleine als grote oplages in iedere gewenste uitvoering en formaat.

Paddock Printing levert ook andere soorten karton en plaatmateriaal zoals Populieren Hout, MDF, Kanaalplaat Polyprop, Geschuimd PVC (forex), Foamboard, golfkarton, vouwdozen etc. Ben je niet zeker welk plaatmateriaal het beste werkt voor een bepaalde toepassing? Neem gerust contact met ons op.

  • slide
  • slide

 

Specificaties van microgolfkarton:


Materiaal : 2 laags mat gestreken hoog opdikkend karton
Gewicht : 125 gr/m2
Maximale afmeting : divers
Dikte : 1,5 mm
Printtechniek : UV – enkel- of dubbelzijdig
Certificering : FSC + PEFC gecertificeerd
Afwerking : Snijden, rillen, boren
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : Licht