Golfkarton


Golfkarton wordt vaak als verpakkingsmateriaal gebruikt maar deze kartonsoort is ook geschikt voor tijdelijke binnen toepassingen zoals presentatie borden, instore communicatie. Golfkarton is aan kan zowel enkelzijdig of dubbelzijdig geprint worden. Golfkarton is verkrijgbaar in diktes van 1.5–4,5 mm en wordt door ons geprint op de volautomatische vlakbed printer, zowel functionele als fotorealistische bedrukkingen. Doormiddel van LED UV techniek printen wij direct op het plaatmateriaal. Het materiaal is licht van gewicht en toch stevig. Golfkarton is FSC + PEFC gecertificeerd en 100% recyclebaar. 
 

Toepassing Golfkarton 


Golfkarton is een perfect POS-materiaal zoals presentatie borden, plafondhangers, bordjes, maar ook speciale bedrukte vouwdozen. Golfkarton is makkelijk te bewerken door middel van boren, snijden en rillen. Golfkarton kan bij Paddock met verschillende opties worden uitgevoerd zoals: boorgaten om de display op te hangen, ronde hoeken met of zonder standaard aan de achterzijde.

Wilt u gepersonaliseerde bedrukkingen op golfkarton en een doos op maat ?  Als betrouwbare partner van resellers leveren we zowel kleine als grote oplages in iedere gewenste uitvoering en formaat.


Paddock Printing levert ook andere soorten karton en plaatmateriaal zoals Populieren Hout, MDF, Kanaalplaat Polyprop, Geschuimd PVC (forex), Foamboard, golfkarton, vouwdozen etc.. Ben je niet zeker welk plaatmateriaal het beste werkt voor een bepaalde toepassing? Neem gerust contact met ons op.

  • slide
  • slide

 

Specificaties voor Golfkarton


Materiaal : 2 laags mat gestreken karton
Gewicht : 900 – 1300 gr/m2
Maximale afmeting : divers
Dikte : 1,5 mm / 3 mm / 4,5 mm
Printtechniek : UV – enkel- of dubbelzijdig
Certificering : FSC + PEFC gecertificeerd
Afwerking : Snijden, rillen, boren
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : Sterk, licht