Decotex Textieldoek


Hoogwaardige wanddecoratie, op top kwaliteit sublimatie of UV geprint textiel voor elke ruimte. Wij kunnen Decotex textieldoeken leveren in combinatie met een textielframe, hierbij is het textieldoek eenvoudig te monteren. Zo kun je de ruimte elke keer een nieuwe sfeer geven! Decotex textieldoeken worden tot 3.2 meter geprint op onze sublimatie printers. Grotere doeken tot 5 meter worden naadloos op onze UV printers geproduceerd. Het textieldoek is 210 gr/m2 en is rekbaar hier wordt tijdens de productie rekening mee gehouden waardoor het makkelijk en perfect in het textielframe aan te brengen is.

Door gebruik van constante Europese kwaliteit textiel (OEKO-TEX® Certified) draagt dit zorg voor een uitermate hoge kwaliteit van kreukvrije peesdoeken. 
 

Toepassing van Decotex Textieldoeken 


Deco textiel doeken worden vaak gebruikt in de Standbouw, Tentoonstellingen, Presentatie- Kantoorwanden, Point of Sale materiaal, Interieurbouw, Retail als in signing.
 

Afwerking van Decotex Textieldoeken


Paddock verzorgt ook de gehele afwerking van de decotex doeken in eigen huis. In onze vol geautomatiseerde confectieafdeling zijn er talloze manieren van afwerking mogelijk bijvoorbeeld tunnel zoom, ronde- of kederpees confectie, klittenband stikken of een afwijkende vorm van confectie. Ook is het mogelijk om akoestisch materiaal achter het doek toe te voegen, waardoor het hinderlijke galmen in een ruimte beperkt kan gaan worden door geluidsabsorptie.

Alle decotex textieldoeken worden digitaal gesneden waarbij in het geautomatiseerde systeem de rek en krimp van het textieldoek doorgevoerd word. Hierdoor voorkom je dat het doek te klein of te groot is. De textieldoeken worden geseald en gelabeld verpakt.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • slide
  • slide

 

Specificaties van Decotex Textieldoeken


Materiaal : Polyester Fabric decotextiel
Gewicht : 210gr/m2 of 240gr/m2
Maximale rolbreedte : 320 en 500 cm
Printtechniek : sublimatie en UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden / tunnelconfectie / zoom met ringen/ klittenband
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : matte uitstraling - UV bestendig – rekbaar waardoor het makkelijk in het frame geplaatst kan worden