Voile textiel doek


Voile doek is een dunne transparante textiel soort en wordt vaak gebruikt voor indoor hangende vlaggen, gordijn of subtiele afscheiding in winkels of beurzen. Voile textiel is doorzichtig en als er bij het design veel contrast is gebruikt geeft het een bijzonder mooi effect. Voile textiel is een doorzichtig polyester met een matte uitstraling en heeft een brandveiligheid’s certificaat, geschikt voor openbare ruimte. Het wordt bij Paddock tot 5 meter naadloos op onze UV-printers geproduceerd. 
 

Toepassing van Voile textiel doek


Voile textiel kan indoor gebruikt worden in de Standbouw, tentoonstellingen, interieur projecten, museum, winkels, Point of Salemateriaal, Interieurbouw, Retail als in signing.
 

Afwerking van Voile textiel doeken


Alle Voile doeken worden digitaal gesneden waarbij in het geautomatiseerde systeem de rek en krimp van het textiel doek doorgevoerd wordt. Hierdoor voorkom je dat het doek te klein of te groot is. Paddock verzorgt ook de gehele afwerking van de doeken in eigen huis op de vol geautomatiseerde confectieafdeling wordt het doek voorzien van zoom of tunnels. De doeken worden geseald en gelabeld verpakt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • slide

 

Specificaties van voile Textieldoeken


Materiaal : 100% Polyester Fabric textiel
Gewicht : 50 gr/m2
Maximale rolbreedte : tot 500 cm
Printtechniek : UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden,  pees-, tunnelconfectie
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : matte uitstraling - UV bestendig – rekbaar