Kioskvlaggen


Kioskvlaggen of schuine gevelvlaggen zijn een perfect middel om uw bedrijfspand, horecagelegenheid of winkel extra op te laten vallen. Paddock printing gebruikt voor het produceren van de kioskvlaggen hoogwaardig blockout materiaal. Blockout materiaal is een zwaardere variant  van frontlit PVC spandoek en heeft een licht-blokkerende zwarte kern, hierdoor kan er geen licht door het doek heen schijnen en is dus ideaal voor dubbelzijdige prints. Kioskvlaggen hebben een brandveiligheid’s certificaat,  en zijn water afstotend voor zowel binnen-, als buitengebruik geschikt. Bij paddock printing kunt u de Kioskvlag in verschillende formaten bestellen. Op onze supportpagina staan de verschillende werktekeningen die u kunt gebruiken voor de opmaak van uw design. 
 

Toepassing van Kioskvlaggen 


Kioskvlaggen wordt vaak toegepast in winkelstraten voor horecagelegenheden en winkels. De gevelvlag is weersbestendig, waterafstotend. Kioskvlaggen zijn ook prima
te gebruiken voor beursstands, tentoonstellingen, interieur projecten, horeca, Presentaties, Point of Salemateriaal, Retail als in signing.
 

Afwerking van Kioskvlag


Paddock verzorgt ook de gehele afwerking van de doeken in eigen huis. op de vol geautomatiseerde confectieafdeling. Aan de schuine kant wordt het er een tunnel gemaakt voor de vlaggenstok. De doeken worden geseald en gelabeld verpakt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • slide

 

Specificaties van Blockout materiaal


Materiaal : Blockout PVC Coated banner
Gewicht : 610 gr/m2
Maximale rolbreedte : 500 cm
Printtechniek : UV - dubbelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden / tunnelconfectie
Gebruik : Binnen & Buiten
Bijzonderheden : Waterafstotend – matte uitstraling, UV bestendig