Display karton

 

Display karton is een kartonsoort geschikt voor tijdelijke binnen toepassingen zoals presentatie borden, instore communicatie. Display karton is aan beide zijde voorzien van mat gestreken wit papier en er kan zowel enkelzijdig of dubbelzijdig op geprint worden. Display karton is verkrijgbaar in diktes van 1.5 – 3 mm en wordt door Paddock Printing geprint op de volautomatische vlakbed printer. Doormiddel van LED UV techniek printen wij direct op het plaatmateriaal. Display karton heeft is FSC + PEFC gecertificeerd en 100% recyclebaar. 
 

Toepassing Display karton 


Display karton is een perfect POS-materiaal zoals presentatie borden, plafondhangers, bordjes, reclame uitingen in de winkel. Display karton is makkelijk te bewerken door middel van boren, snijden. Display karton kan bij Paddock met verschillende opties worden uitgevoerd zoals: boorgaten om de display op te hangen, ronde hoeken met of zonder standaard aan de achterzijde. Display karton is niet te rillen en te vouwen en is niet waterbestendig, het kan dus kromtrekken.

Als betrouwbare partner van resellers leveren we zowel kleine als grote oplages in iedere gewenste uitvoering en formaat.

Paddock Printing levert ook andere soorten karton en plaatmateriaal zoals Populieren Hout, MDF, Kanaalplaat Polyprop, Geschuimd PVC (forex), Foamboard, golfkarton, vouwdozen etc.. Ben je niet zeker welk plaatmateriaal het beste werkt voor een bepaalde toepassing? Neem gerust contact met ons op.

  • slide
  • slide

 

Specificaties voor Display Karton materiaal


Materiaal : 2 laags mat gestreken karton
Gewicht : 900 – 1300 gr/m2
Maximale afmeting : 2440x1220 mm / 3050x2050 mm / 3050x1560 mm
Dikte : variabel
Printtechniek : UV – enkel- of dubbelzijdig
Certificering : FSC + PEFC gecertificeerd
Afwerking : Snijden, boren
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : Sterk, licht het display karton is niet waterafstotend.