Foamboard

 

Foamboard is een lichtgewicht schuimplaat en geschikt voor presentatie borden, instore communicatie, standbouw enz. foamboard bestaat uit twee dunne kartonnen platen met een schuimlaag ertussen. Foambord is verkrijgbaar in verschillende diktes in wit en zwart. Specialistisch door Paddock Printing uitgevoerd op de volautomatische vlakbed printer. Doormiddel van LED UV techniek printen wij direct op het plaatmateriaal. Eventueel met extra dekwit, als er op zwarte foam platen geprint dient te worden. Er kan zowel enkelzijdig of dubbelzijdig op foamboard geprint worden. FSC + PEFC gecertificeerd.
 

Toepassing Foamboard plaatmateriaal

 

Foamboard is voor veel toepassingen geschikt zoals: logo’s voor aan de muur, presentatie panelen, displays, bewegwijzering bekisting, fotoprints, belettering, winkelinrichting, Beurs- en productpresentaties. Foamboard biedt vele mogelijkheden en is makkelijk te bewerken door middel van boren, snijden. Foamboard kan bij Paddock in verschillende opties worden uitgevoerd zoals, Boorgaten, ronde hoeken. Door het lichte gewicht kan het worden opgehangen met plakstroken aan de achterzijde, afstandshouders, ophanghaken of zuignapjes. Als u het foampaneel wilt neerzetten kan dat met een extra stevige standaard.  Als betrouwbare partner van resellers leveren we zowel kleine als grote oplages in iedere gewenste uitvoering en formaat.

Paddock Printing levert ook andere soorten plaatmateriaal zoals Populieren Hout, MDF, Kanaalplaat Polyprop, Geschuimd PVC (forex), Display Karton, etc.. Ben je niet zeker welk plaatmateriaal het beste werkt voor een bepaalde toepassing? Neem gerust contact met ons op.

  • slide
  • slide


Specificaties voor Foamboard materiaal

 

Materiaal : 3 laags karton met schuim tussenlaag
Gewicht : afhankelijk van plaatdikte
Maximale afmeting : 2440x1220 mm / 3050x2050 mm / 3050x1560 mm
Dikte : 3 mm / 5 mm / 10 mm
Printtechniek : UV – enkel- of dubbelzijdig
Certificering : Brandcertificering M1, FSC + PEFC gecertificeerd
Afwerking : Snijden, boren
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : Sterk, licht.