Watervaste posters bedrukken bij Paddock Printing


Watervaste poster bedrukken 170 gr/m2 Synaps Polyester papier, in ieder gewenste afmeting.
Ideaal voor stoepborden of raamposters die eventueel nat kunnen worden van de regen of gevoelig zijn voor condens. Dit materiaal wordt veelal ingezet voor campagnes, promoties of aankondigingen welke buiten aangebracht worden. Ook worden deze aanbevolen in ruimtes waar een hoge vochtigheidsgraad aanwezig is.
Bij Paddock Printing geproduceerd met onze gecertificeerde milieuvriendelijke UV-inkten zowel in kleine als grote oplages. Door onze hoge capaciteit van de printers kunnen wij dit snel, eenvoudig en goedkoop produceren, uiteraard wel in de hoogste kwaliteit!
 
Heb je last dat de standaard posters snel scheuren of als ze nat worden dat het papier krimpt of vlekken geeft? Bestel dan onze watervaste posters.

Naast watervaste posters kun je bij Paddock ook terecht voor Scheurvrije posters, Blueback posters, backlit posters. Alles geprint op hoogwaardig materiaal op onze Hi-end machines met de hoogste kwaliteit en scherpte tot in de kleinste details.
 

Toepassing Watervaste poster

 

Veelal toegepast kortstondige reclame- promotieacties of aankondigingen, maar ook voor regelementen in pretparken of vakantieparken en uiteraard de horeca.
Ideaal voor alle binnen en buiten toepassingen. 

  • slide

 

Specificaties Watervaste poster 


Materiaal : Synaps Polyester papier
Gewicht : 170 gr/m2
Maximale rolbreedte : 127 en 152 cm
Printtechniek : UV – Hi-RES enkelzijdig
Afwerking : Schoonsnijden
Gebruik : Binnen en buitengebruik
Bijzonderheden : Watervast - Scheurvrij – Gladde uitstraling