Muurstickers | Muurteksten bij Paddock Printing


Muurstickers, wall-grip, sterk klevend vinyl op basis van PP, milieuvriendelijk PVC vrij 90micron polypropyleen. Deze uitvoering is in removable als stucco uitvoering. 

Zoek je verwijderbare muurstickers of teksten, dan is de removable versie uitermate geschikt voor tijdelijke toepassingen en is goed te plakken op de meeste muursoorten. De kleefkracht van het materiaal is getest op diverse verfsoorten, waaronder highgloss en satin verven.

Zoek je permanente muurstickers of teksten ? Gebruik dan onze betonfolie, zeer sterk klevende folie of print voor binnen op de muren. 

Het materiaal is optioneel te voorzien van anti-kras laminaat.

Bij Paddock Printing kwalitatief hoogwaardig geproduceerd met onze gecertificeerde milieuvriendelijke latex-inkten. Door onze hoge capaciteit van de printers kunnen wij dit snel, eenvoudig en goedkoop produceren. Op zoek naar andere oplossingen ? kijk ook eens bij raamstickers of betonfolie.
 

Toepassing Muurstickers wall-grip


Perfecte hoogwaardige prints voor binnen toepassingen, in parkeergarages, interieur, winkels, kantoren, hotels. Voor ruwe en licht gestructureerde oppervlaktes.

  • slide

 

Specificaties Muurstickers wall-grip


Materiaal : Vinyl met extra sterke high-tack permanente belijming
Gewicht : 90 µm
Maximale rolbreedte : 137 en 160 cm
Printtechniek : UV – Hi-RES enkelzijdig
Afwerking : Schoonsnijden / Contour digitaal
Brandcertificaat : B1 certificering DIN4102-1
Gebruik : Binnen en buitengebruik
Bijzonderheden : Matte uitstraling - PVC vrij - Milieuvriendelijke permanente lijm op waterbasis
Anti-kras laminaat : optioneel
Download certificaat : Certificaat - betonfolie