Pearl lightbox doek


Pearl lightbox is een hoogwaardig op top kwaliteit UV geprint lichtbak textiel voor elke ruimte. Paddock is hier expert in ! Met onze allernieuwste high end UV printer produceren wij Pearl lightbox doeken daarnaast kunnen ze eventueel leveren in combinatie met een ledframe, hierin is het doek eenvoudig te monteren. Zo kun je de ruimte elke keer een nieuwe sfeer geven! Pearl lightbox kunnen we naadloos tot 5 meter breed op onze UV-printers produceren met een speciale backlit modus. Het design wordt “dubbel” geprint waardoor de inkt laag donkerder wordt, perfect voor als de verlichting aan staat. Het design behoud dan zijn kleurkracht. Pearl lightbox textiel heeft een brandveiligheid’s certificaat, het is 135 gr/m2 en rekbaar hier wordt tijdens de productie rekening mee gehouden waardoor het makkelijk en perfect in het ledframe aan te brengen is.
 

Toepassing van Pearl lightbox Textieldoeken 


Pearl lightbox textiel worden voornamelijk indoor gebruikt in combinatie met led frames of andere systemen met ledverlichting. Toepassingen zoals in de Standbouw, tentoonstellingen, interieur projecten, museum, Presentatie- Kantoorwanden, Point of Salemateriaal, Interieurbouw, Retail als in signing.
 

Afwerking van Pearl lightbox Textieldoeken


Alle pearl lightbox doeken worden digitaal gesneden waarbij in het geautomatiseerde systeem de rek en krimp van het pearl lightbox doek doorgevoerd wordt. Hierdoor voorkom je dat het doek te klein of te groot is. Paddock verzorgt ook de gehele afwerking van de doeken in eigen huis, op de confectieafdeling wordt het doek voorzien van platte pees, een perfecte passend voor een led frame. De doeken worden geseald en gelabeld verpakt. Neem contact op voor de mogelijkheden ook als u op zoekt bent naar onverlichte decotex textieldoeken. 

  • slide
  • slide

 

Specificaties van Pearl lightbox Textieldoeken


Materiaal : 100% Polyester Fabric textiel
Gewicht : 135 gr/m2
Maximale rolbreedte : tot 500 cm
Printtechniek : UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden,  pees confectie, klittenband
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : matte uitstraling - UV bestendig - rekbaar waardoor het makkelijk in het frame geplaatst kan worden