Peesdoek


Peesdoeken zijn hoogwaardige sublimatie of UV prints, geproduceerd uit polyester textieldoek. Wij kunnen de peesdoeken ook leveren in combinatie met een bijbehorend textielframe, hierbij is het textieldoek eenvoudig te monteren tegen een wand bijvoorbeeld. 

Door gebruik van constante Europese kwaliteit textiel (OEKO-TEX® Certified) draagt dit zorg voor een uitermate hoge kwaliteit van kreukvrije peesdoeken. 
 

Toepassing van Peesdoek decotex 


Peesdoeken worden vaak gebruikt in de Standbouw, Tentoonstellingen, Presentatie- Kantoorwanden, Point of Sale materiaal, Interieurbouw, Retail als in signing.
 

Afwerking van Peesdoek


Paddock Printing verzorgt ook de gehele afwerking van de peesdoeken in eigen huis. Onze specialisatie en expertise in peesdoeken is zeer groot waarbij ons confectieatelier de peesdoeken zelf tot in de puntjes confectioneert. Daarbij zijn er vele manieren van afwerking mogelijk de standaard versie van siliconen platte pees tot bijvoorbeeld tunnel zoom, ronde- of kederpees confectie, maar ook een klittenband stikken of een afwijkende vorm van confectie is geen probleem.
De extra mogelijkheid om akoestisch materiaal achter het doek toe te voegen, is een waarde volle manier voor het terugdringen van hinderlijke echo’s.

De peesdoeken worden automatisch digitaal gesneden, waarbij de rek en krimp van het textieldoek doorgevoerd word. Een doek wat te klein of te groot is zit je niet op te wachten. In het eindstadium worden ze gecontroleerd en in buisfolie geseald en gelabeld verpakt.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • slide
  • slide

 

Specificaties van Peesdoek


Materiaal : Polyester Fabric decotextiel
Gewicht : 210gr/m2 of 240gr/m2
Maximale rolbreedte : 320 en 500 cm
Printtechniek : sublimatie en UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden / tunnelconfectie / zoom met ringen
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : matte uitstraling - UV bestendig – rekbaar waardoor het makkelijk in het frame geplaatst kan worden