One way vision raamfolie


One way vision raamfolie is een geperforeerde raamfolie/sticker waarbij je door de eigenschappen van de folie wel van binnen naar buiten te kijken maar niet andersom. Het daglicht komt er wel gewoon doorheen. Door de bedrukking valt het niet op dat de raamfolie geperforeerd is. De perforatie in het vinyl zijn in meerdere varianten te verkrijgen, in zowel 40% als 50% perforatie.

One way vision folie kan je ook lamineren, dit verhoogt de duurzaamheid van de sticker maar zorgt er wel voor dat het doorzicht wat minder scherp wordt. Heb je vragen over bepaalde stickers en folies of over de toepassing van de folies? Ben je niet zeker over welke sticker of folie het beste past bij de uiting?

Neem contact op voor de mogelijkheden.
 

Toepassing van One way vision raamfolie: 


One way vision raamfolie wordt vaak toegepast op ramen van bedrijfspanden, etalages, ruiten van auto’s, tram, bus en trein. Tevens is er ook een goedkope variant voor tijdelijke toepassingen waarbij actiematig de boodschap ingezet kan worden. Mogelijkheden genoeg om uw reclame uiting overal zichtbaar te maken. Het aanbrengen van de One way vision raamfolie is al net zo makkelijk als het verwijderen ervan. Door de gaatjes kunnen er bij het plakken geen luchtbellen onder de folie ontstaan.

  • slide

 

Specificaties van One way vision folie:


Materiaal : Polymeer geperforeerd vinyl
Gewicht : 180 micron
Maximale rolbreedte : 137 cm of 152 cm
Printtechniek : Latex of UV inkt – hoge resolutie enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden / tunnelconfectie / zoom met ringen
Gebruik : Binnen & Buiten
Levensduur : 5 -7 jaar
Bijzonderheden : Waterafstotend – matte uitstraling