Re-board Karton borden


Re-board karton is een milieuvriendelijk honingraat karton, licht in gewicht. Het is gerecycled karton met een honingraad kern, hierdoor is het toch zeer sterk is. Re-board is ideaal te gebruiken voor tijdelijke presentatie borden, instore communicatie, standbouw en/of 3d modellen zoals bijvoorbeeld tafels en stoelen. Re-board kunt u bij Paddock bestellen in wit en bruin en kan zowel enkelzijdig of dubbelzijdig geprint worden op de volautomatische vlakbed printer. Doormiddel van LED UV techniek printen wij direct op het plaatmateriaal. Wanneer voor bruin re-board gekozen wordt bestaat ook de mogelijkheid bij ons om met wit te printen. Het materiaal is niet waterbestendig dus alleen voor binnen gebruik maar re-board karton heeft is FSC + PEFC gecertificeerd en 100% recyclebaar. 
 

Toepassing Re-board 


Re-board karton is een perfect POS-materiaal zoals presentatie borden, 3d modellen, tussenwanden, standbouw, showrooms etc.. Re-board karton kan bij Paddock met verschillende opties worden uitgevoerd zoals: boorgaten om de display op te hangen, ronde hoeken met of zonder standaard aan de achterzijde.

Als betrouwbare partner van resellers leveren we zowel kleine als grote oplages in iedere gewenste uitvoering en formaat.
Paddock Printing levert ook andere soorten karton en plaatmateriaal zoals Populieren Hout, MDF, Kanaalplaat Polyprop, Geschuimd PVC (forex), Foamboard, golfkarton, vouwdozen etc. Ben je niet zeker welk plaatmateriaal het beste werkt voor een bepaalde toepassing? Neem gerust contact met ons op.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

 

Specificaties van re-board:


Materiaal : 3 laags honingraad sandwich paneel
Gewicht : 1685 gr/m2 dikte 10 mm en 2100 gr/m2 dikte 16 mm
Maximale afmeting : 2440x1220 mm / 3050x2050 mm / 3050x1560 mm
Dikte : 10 mm en 16 mm
Printtechniek : UV – enkel- of dubbelzijdig
Certificering : FSC + PEFC gecertificeerd
Afwerking : Schoonsnijden, contour snijden, boren
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : Sterk, licht – niet waterbestendig