Vloervinyl bedrukken, opvallend en bijzonder 


Vloervinyl bedrukken (vloerzeil geprint) is een mooie, opvallende en bijzondere manier om extra sfeer te maken bijvoorbeeld tijdens uw beurs evenement, route beschrijving, speciale promoties voor de winkel de mogelijkheden zijn eindeloos. Ons vloervinyl is sterk, 2 mm dik en voorzien van een Anti-kras coating.
Vloervinyl is beschikbaar in de rolbreedtes van 2,0 – 3,2 en 4 meter en heeft een brandveiligheid’s certificaat. Vloervinyl is dus veilig en duurzaam voor binnen en buitengebruik. 
 

Mogelijkheden en toepassingen van Vloervinyl


Het vloervinyl is makkelijk te plaatsen en weer te verwijderen. Het materiaal is ideaal om een routing aan te geven tijden beurzen of evenementen. Ook wordt het vaak gebruikt in de Retail, pop-up stores of bij bijvoorbeeld een première, in de vorm van rode lopers, populaire toepassingen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 

Afwerking van het Vloervinyl 


De afwerking van vloervinyl wordt volledig door Paddock zelf gedaan. Het vloervinyl wordt digitaal gesneden waarbij in vorm ook mogelijk is zoals bijvoorbeeld cirkels, bij grotere vloeren zorgen we ervoor dat de losse delen aan elkaar aansluiten.

  • slide
  • slide

 

Specificaties van Vloervinyl materiaal


Materiaal : vinyl PVC
Dikte : 2 mm
Maximale rolbreedte : 200 cm / 320 cm / 400 cm
Printtechniek : UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden
Gebruik : Binnen & Buiten
Bijzonderheden : Waterafstotend – matte uitstraling
ANTI-SLIP coating : Voorzien van antislip coating en krult niet