Printen van sandwichborden


Sandwichborden zijn twee los bedrukte kanaalplaten die door middel van tie-raps rond een paal gebonden kunnen worden. TOP kwaliteit in eigen huis geproduceerd uit 3,5 of 4 mm polypropyleen kanaalplaat (PVC vrij !).  Meerdere modellen mogelijk of geheel naar eigen wens in contour. Sandwichborden worden met milieuvriendelijke UV-inkten geprint en zijn goed bestand tegen weersinvloeden. De sandwichborden worden full colour geprint en voorzien van boorgaten om ze met tie-raps vast te kunnen zetten.
Paddock Printing biedt een enorm veelzijdig aanbod, vraag gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen alles produceren, ook kleinere aantallen of gepersonaliseerde stuks zijn toepasbaar.
 

Toepassing van sandwichborden


Sandwichborden zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik voor aankondigingen van evenementen, verkiezingsborden, beurzen of speciale acties. Doordat wijting direct op het plaatmateriaal printen hoeft u geen posters te plakken en is uw sandwichbord meteen klaar om gebruikt te worden. Uiteraard zijn andere toepassingen ook mogelijk zoals bijvoorbeeld makelaarsborden
 

Specialist in Sandwichborden


Met onze eigen productie faciliteit zijn wij bij uitstek een specialist op het gebied van professionele productie tbv de evenementen branche,  makelaarsbranche of vastgoedsector.
Groots assortiment, keuze uit standaard vaste afmetingen maar ook bestaat de mogelijkheid tot maatwerk, Tuinframes, Projectborden, Raamstickers.

Kwaliteitsmateriaal gecertificeerd. 

Wij hanteren Snelle levertijden, ook indien nodig binnen 1 dag geleverd !
Eigen formaat mogelijk.
Kijk ook eens voor andere type materialen en producten plaatmateriaal

  • slide