Textiel-en Peesframes voor textiel doeken 


Een van de mooie hoogwaardige frames die je bij Paddock kan bestellen is een textiel-, peesframe, dit is een gebruiksvriendelijk en stijlvol doekframe. Voor binnen gebruik als wanddecoratie, scheidingswand. Voor bevestiging aan de muur, hangend, enkel- en dubbelzijdig of als een vrijstaand systeem met voeten. Bij Paddock is het ook mogelijk om uw textiel-, peesframe te bestellen met speciale vormen zoals: rond, golvend of als kubus. Hierdoor wordt jouw profiel een echte eyecatcher boven uw beursstand en iets unieks. Daar zijn ook diverse soorten ophangsystemen voor beschikbaar. Naast standaard (zilver) geanodiseerd aluminium, kunnen de frames ook uitgevoerd worden in zwart of wit en elke andere kleur.
 

Mooi, makkelijk, licht en snelle doekwissels


Het door Paddock geleverde doek wordt in eigen huis geconfectioneerd met een pees en eventueel voorzien van een treklabeltje. Hierdoor is het decotex of blackback doek snel uit het frame te halen. Ideaal als u regelmatig de doeken in de frames moet wisselen. Het textieldoek is rekbaar, hier wordt tijdens de productie rekening mee gehouden waardoor het makkelijk en perfect in het textielframe past.

Ook is het mogelijk om akoestisch materiaal achter het doek toe te voegen, waardoor geluid geabsorbeerd wordt. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 

Kenmerken van een Textielframe


Geschikt voor elk soort doek materiaal zoals decotex textiel, blackback enz
- Makkelijk te monteren
- Voor binnen gebruik
- Licht in gewicht
- Stevig
- Snelle doekwissels mogelijk

  • slide

 

Specificaties van Textielframes:


Materiaal : Hoogwaardig geanodiseerd aluminium
Dikte : enkelzijdig 15, 19 of 27 mm dubbelzijdig 44 mm
Kleur : Zilver – Zwart of Wit
Optioneel : Profielen kunnen gepoedercoated worden in elke gewenste Ralkleur
Doekmateriaal : Deco textiel, blackback textiel enz.
Frame bestaat uit : Profielen met hoekverbinder
Afwerking : Doek wordt voorzien van een siliconen pees dmv confectie.
Gebruik : Binnen gebruik
Bijzonderheden : matte uitstraling