Beelite borden


Beelite karton is een FSC milieuvriendelijk duurzaam honingraat karton, robuust maar tegelijkertijd licht in gewicht. Het is gerecycled karton met een honingraad kern, hierdoor is het toch zeer sterk is. Beelite is ideaal te gebruiken voor tijdelijke presentatie borden, instore communicatie, standbouw en/of 3d modellen zoals bijvoorbeeld tafels en stoelen. Beelite heeft een toplaag die niet alleen stootvast is maar is ook sterk in contourvormen. Tevens is dit materiaal ook leverbaar in wit en heeft beelite een bruine uitvoering en kan zowel enkelzijdig of dubbelzijdig direct geprint worden doormiddel van LED UV techniek. Wanneer voor bruin Beelite gekozen wordt bestaat ook de mogelijkheid bij ons om met wit te printen. Het materiaal is niet waterbestendig dus alleen voor binnen gebruik toepasbaar, maar heeft net zoals Re-board een FSC + PEFC certificering en is 100% recyclebaar. 
 

Toepassing Beelite 


Beelite karton is een perfect POS-materiaal bestemd voor indoor visuele communicatie met unieke kenmerken en inzetbaar voor zoals presentatie borden, life-size pop, 3d modellen, tussenwanden, standbouw, showrooms etc.. Beelite karton kan bij Paddock met verschillende opties worden uitgevoerd zoals: boorgaten om de display op te hangen, ronde hoeken met of zonder standaard aan de achterzijde.

Als betrouwbare partner van resellers leveren we zowel kleine als grote oplages in iedere gewenste uitvoering en formaat.

Paddock Printing levert ook andere soorten karton en plaatmateriaal zoals Populieren Hout, MDF, Kanaalplaat, Polyprop, Geschuimd PVC (forex), Foamboard, golfkarton, vouwdozen etc. Ben je niet zeker welk plaatmateriaal het beste werkt voor een bepaalde toepassing? Neem gerust contact met ons op.

  • slide
  • slide

 

Specificaties voor Beelite


Materiaal : 3 laags honingraad sandwich paneel
Gewicht : 1500 gr/m2 dikte 10 mm en 1700 gr/m2 dikte 16 mm
Maximale afmeting : 2400x1200 mm / 3000x1600 mm
Dikte : 10 mm en 16 mm
Printtechniek : UV – enkel- of dubbelzijdig
Certificering : FSC + PEFC gecertificeerd – 100% recyclebaar
Afwerking : Schoonsnijden, contour snijden, boren
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : Sterk, licht – niet waterbestendig ook verkrijgbaar in bruine uitvoering