Airtex® Grey back, Fotobehang,  Wandbekleding, Walltex, wallcovering


Airtex® grey back doek ook wel fotobehang, walltex of wallcovering genoemd van Paddock staan altijd voor topkwaliteit. Onze hi-end 5 meter brede UV-machine print het originele Europese product Airtex® Grey Back op zeer hoge fotoresolutie.

Als professioneel productiebedrijf is Paddock Printing al jaren lang gespecialiseerd in de productie van deze wandbekledings toepassing. Met onze gecertificeerde milieuvriendelijke UV-inkten draagt dit zorg voor een lange levensduur. 

Het Airtex® grey back doek heeft een 100% matte uitstraling met lichte textuur, is kras vast, kreukt en scheurt niet, de grijze backing zorgt ervoor dat bij eventuele oneffenheden de ondergrond niet doorschijnt.
 

Toepassingen van Airtex® doek


Airtex® grey back doek wordt veelal gebruikt als fotobehang of wandbekleding, eenvoudig aan te brengen met vinyl behanglijm op gestucte wanden. Kant-en-klare behanglijm hebben we in een medium of een hightack versie, voor zuigende ondergronden is er ook een behang primer beschikbaar. Daarnaast wordt het bij standbouwers als favoriete toepassing gebruikt om complete wanden mee te bekleden door middel van het Airtex® doek te tacken tegen wanden.

Airtex® Grey back is dus veelzijdig inzetbaar. De maximale printbreedte is 500 cm en kan daarmee de grootste wanden naadloos voorzien van hoogwaardige prints welke waterafstotend en brandvertragende eigenschappen hebben. 
 

Toepassingen van Airtex® Grey back: 


Kamer Interieur, Zorginstellingen, Overheid, Kantoren, Tentoonstellingen, Beurzen. De mogelijkheden voor het gebruik van Airtex® Grey back wallcovering zijn eindeloos.

  • slide
  • slide

 

Specificaties Airtex® doek


Materiaal : Polyester met een PVC coating
Gewicht : 330gr/m2
Maximale rolbreedte : 500 cm
Printtechniek : UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden / tunnelzoom
Gebruik : Binnen
Bijzonderheden : Waterafstotend – matte uitstraling en grijze backing makkelijk aan te brengen op gestucte wanden