Meshdoek- of winddoek


Als het doek op een winderige plek moet komen te hangen is Meshdoek of winddoek (geperforeerd polyester doek) de ideale oplossing. Het doek is voorzien van luchtdoorlatende gaatjes en is waterafstotend, en toch sterk en geschikt voor buitengebruik. Deze worden bij ons UV geprint en is 270 gr/m2.

Meshdoek kan naadloos tot een rolbreedte van 5 meter worden geprint. Bij grotere doeken kunnen we de losse delen aan elkaar lassen.

Tip: door de open structuur van het doek zullen de prints minder krachtig zijn dan op andere materialen. Dit is vaak op te lossen door meer contrast in het designs aan te brengen.

Er zijn meerdere varianten van meshdoek open structuur voor lucht- of winddoorlaatbaarheid. De variatie in de grote van de gaatjes zorgt voor de percentage winddoorlatendheid in Meshdoek. Daarbij is er ook een uitvoering speciaal voor PA torens, welke als speakermesh genoemd wordt.
 

Toepassingen van Meshdoek


Er zijn vele toepassingen voor meshdoek zoals: Steigerdoeken, Hekwerkbanner, Dranghek doeken, Geveldoeken, PA torens, Tennisdoek enz.
 

Afwerking van Meshdoek


Diversen manieren van afwerking zijn mogelijk. Zoom met ringen , tunnel confectie, pees confectie voor frames. Ons mesh materiaal heeft de volgende brandveiligheids certificaten DIN 4102-B1 & M1.

  • slide
  • slide

 

Specificaties van Meshdoek


Materiaal : geperforeerd polyester banner
Gewicht : 270gr/m2
Maximale rolbreedte : 500 cm
Lucht- wind doorlatend : 33 % – 60 %
Printtechniek : UV - enkelzijdig
Certificering : Brandcertificaat DIN 4102-B1 & M1
Afwerking : Schoonsnijden / tunnelconfectie / zoom met ringen
Gebruik : Binnen & Buiten van -100c tot +700c graden
Bijzonderheden : Waterafstotend – matte uitstraling, UV bestendig