EN NL

Nieuws

DTP-er / Printoperator gezocht!Weet jij hoe een bestand opgebouwd is ? Ben jij op de hoogte van colormanagement ? Beschik jij over een uitgebreide kennis van, en kan jij met alle grafische software overweg als geen ander ? Vind je het een uitdaging om in deze dynamische branche jezelf verder te ontplooien en met de ontwikkelingen mee te groeien ? Wij zijn namelijk op zoek naar versterking.

Wij bieden je een uitdagende functie met uitstekende perspectieven.

Functieomschrijving


Je verwerkt de aangeleverde bestanden van onze klanten en bestuurd alleen of samen met collega’s de grootformaat printers. Jij weet dat kwaliteit onderdeel van succes is in de markt en afhangt van jouw vermogen om mee te denken als printbedrijf. Je bent flexibel en helpt desnoods mee in de afwerking van de geprinte materialen. Je communiceert met opdrachtgevers over de aangeleverde bestanden, draagt zorg voor een perfecte uitvoering daarin. Je bent in staat advies te geven over producten, en oplossingen bij opdrachten. Het bijhouden van een planning en het invoeren van bestanden met een juiste indeling.

Jouw profiel

• Je bent ambitieus en gedreven, flexibel en toont inzet, durft beslissingen te nemen;
• Je beschikt over communicatieve vaardigheden en bent een goede teamplayer;
• Zelfstandig werken is geen probleem voor je;
• Je bent stress-bestendig en je hebt geen 9 - 5 mentaliteit.
• Ervaring in de digitale printmarkt is een pré.

Interesse?

Wij bieden een uitdagende functie bij een mooi bedrijf met zeer goede perspectieven. Vanzelfsprekend ontvang je een uitstekend salaris, onkostenvergoeding, en een winstdeling.

Je sollicitatie richt je aan info@paddockprinting.nl.

Klik hier voor een PDF van de vacature.

Nieuws