EN NL

info

Paddock Digital Printing BV heeft de beschikking over een uitgebreid printerpark van 1,60 tot 5 meter breed met printtechnieken Solvent - UV en Latex voor het groen printen.
Naast printen wordt ook veredeling en afwerking in huis gedaan.

Hieronder geven we een aantal materiaal mogelijkheden en afwerkingtoepassingen.

Materialen
Voor elke toepassing en kwaliteitswens is materiaal beschikbaar. De meest gangbare materialen omschrijven we hierbij. Voor specifieke toepassingen en wensen geven we graag advies op maat. Alle materialen zijn brandvertragend en voorzien van een certificaat.

Frontlit zeildoek
Frontlit (510 gram/m2) is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het is een halfmat of satijnglanzend materiaal en is geschikt voor hoge resolutie printwerk tot de maximale breedte van 5 meter. Voor grotere afmeting worden de geprinte delen aan elkaar gelast.

Mesh doek
Ook wel bekend als steigerdoek of in de reclamewereld ook wel ‘swank’ genaamd. Het doek is meestal 340 gr/m2 en wordt gekenmerkt door een ‘gaatjes’ structuur waardoor het een winddoorlatende eigenschap krijgt.
Mesh wordt veelal gebruikt voor (bouw)steigers, hekwerken, buisframes, bouwborden en is uitermate geschikt voor enorme afmetingen.
Mesh is leverbaar in verschillende uitvoeringen ‘gaatjes’ afhankelijk van het oppervlakte en winddoorlatendheid. De maximale printbreedte is 5 meter en grotere formaten kunnen eenvoudig aan elkaar worden gelast.

Backlit zeildoek
Backlit (460 gr/m2 tot 650 gr/m2) is speciaal ontwikkeld voor doeklichtreclames, verlichte reclamemasten e.d.
De opbouw van het doek geeft verlichting van achteren egaal door waardoor de uiting effen verlicht uitkomt. Dit speciale frontlit achtige doek is leverbaar tot een breedte van 5 meter.

Block-out doek
Block-out doek is een zwaar frontlit met een zwarte kern waardoor hoogwaardig dubbelzijdig printen mogelijk is. Ideaal voor bijvoorbeeld banieren, met desgewenst twee verschillende uitingen. Voor gebruik zowel binnen en buiten. Verkrijgbaar tot 5 meter breed.

Vrachtwagen zeildoek
Vrachtwagenzeil (900 gr/m2) is een zwaar, stevig en geschikt voor – uiteraard - schuifzeilen van vrachtwagens maar ook voor tenten en andere toepassingen.

Tricot glanspolyester (Flag)
Tricot glanspolyester (115 gr/m2) wordt gebruikt voor zowel instore & outdoor toepassingen. Standaard met brandvertraging waardoor het uitermate geschikt is voor banieren en vlaggen op publieksevenementen zoals beurzen en festivals.
Het materiaal is leverbaar tot 5 meter breed.

Textiel / Katoen / Canvas / Artex
Deze doeksoorten zijn geschikt voor instore toepassingen en hebben een brandvertraging. De beschikbare breedtes zijn afhankelijk van het type materiaal, op aanvraag.
Canvas als schilderij, gespannen op een spieraam, div. afmetingen mogelijk.
Artex, strak materiaal, goed op te spannen op oneffen wanden tbv o.a. beurzen, het realiseren van een hoogwaardige print met een matte uitstraling.
Strakke kreukvrije banieren enz.

Tennisdoeken
De bekende groene doeken langs de tennisbanen zijn van pvc vervaardigd en hebben een winddoorlatende functie. Meestal zijn ze voorzien van een zwarte opdruk, maar uiteraard is full colour ook mogelijk.
Voorzien van een brandvertraging en beschikbaar op een maximale breedte van 3 meter.

Behang / Wallcovering
Een unieke uitstraling op allerlei soorten wanden dmv vinylbehang in diverse structuren, te verkrijgen op diverse breedtes en eenvoudig te monteren.
Hoe strakker hoe mooier, naadloos tot 500 cm hoogte !!
Wanden geheel voorzien van covering, een deur erin, de hoek om, geen probleem, het kan allemaal, geheel naadloos !!

Voile trevira
Een superstrak, semi transparant, indoor textielproduct (45 gr/m2) dat geschikt is voor bijzondere toepassingen zoals gordijnen en banieren.
Voile geeft een zeer speciaal effect voor gebruik als vitrage, het materiaal is zeer licht en op veel manieren te confectioneren. Het materiaal is sfeerverhogend in bijvoorbeeld huiskamers, kantoren, beurzen e.d. Het materiaal is leverbaar tot 5 meter en heeft een brandvertraging.

Display / (rol) banner systemen
Elk gewenst display en banner systeem is leverbaar.
Daarnaast is het materiaal in diverse soorten en diktes leverbaar; van 180 mic t/m 430 mic.
Een complete wand in oprolbare panelen met magneetstrips voor een Pop-Up wand of een eenvoudige banner voor een Roll-Up systeem is leverbaar.
Door de verschillende mogelijkheden in laminaat zijn diverse structuureffecten mogelijk en is de krasbestendigheid gewaarborgd.

Papier ( Abri, Bill-Board, Presentatie)
Er zijn legio mogelijkheden in papier, van 90 grams Blueback tot 220 grams presentatie papier. Blueback is veel voorkomend en wordt meestal gebruikt voor onverlichte abri's, bill-boards en actiematige posters.
Verlichte abri’s voor bijv. een display in een bushokje, mupi of een vitrine, genieten het type backlit, een stevig en lichtdoorlatend papier.
Er worden rollen van 600 meter lengte (en een breedte van 1,30) gebruikt om efficiënt om te gaan met hoge oplages en in een kort tijdsbestek te kunnen produceren.

Zelfklevend vinyl (folie)
Vinyl is, net als papier, leverbaar in bijna oneindig veel soorten.
Van glashelder tot vloersticker. Ook voor specials zijn er materialen beschikbaar
zoals de One-Way-Vision folie, het zogenaamde gaatjes folie voor op ramen,
ook te gebruiken voor auto- en busramen.
Een eenvoudig verwijderbare folie zonder lijmresten voor tijdelijke promotionele toepassingen, bouwborden, acties e.d. kan ook een dienst zijn.
Daarnaast is middels veredeling vinyl af te werken voor extreme omstandigheden
of effecten, voor instore & outdoor gebruik.

Asfalt folie
Asfalt folie met anti-slip, digitaal geprint, speciaal ontwikkelt voor o.a. : asfalt,
beton, klinkers, straattegels, metselwerk enz..
Actiematige projecten, eenvoudig verwijderbaar en eventueel in contour te snijden.
Attentiewaarde verhogend.

Afwerking / Finishing

Lamineren
De lamineermachine kan laminaat zowel koud of warm verwerken.
Laminaat wordt gebruikt voor (UV) bescherming of speciale toepassingen
zoals anti-slip, mat, glans en zijde-glans uitstraling.

Lassen
De volautomaat lasmachine(s) vervaardigen doeken van grote afmetingen.
De verschillende doeksoorten zoals frontlit en mesh zijn ook te voorzien van bijvoorbeeld een tunnelzoom (voor buis), versterkte zoom, dubbele zoom of
andere lasvorm.

Ringen
De automatische ringenmachine(s) brengt ringen (kousen/zeilogen) aan in
o.a. frontlit en mesh in elk gewenste diameter en afstand.

Snijmachine
Schoonsnijden gaat snel en precies tot een breedte van 2,5 meter.

OPUS
Met het OPUS snijsysteem wordt vinyl machinaal in exact de gewenste
contour gesneden.
Ideaal voor de wat complexere logo's of hoeveelheden.

Confectie
Wij voeren een breed programma van confectiemethoden, waaronder het
confectioneren van gordijn- en vitragestoffen met o.a. plooien, lussen en
kousen met of zonder boarderranden of loodrand.
Maar ook dubbelzijdige banieren, vlaggen, frontlit doeken.

PROJECTS

Wandbekleding naadloosLink to the case.